Lid Worden

Speel je een instrument en lijkt het je leuk om mee te spelen met Het Huisorkest? Wij kunnen altijd nieuwe leden gebruiken. Het Huisorkest is op dit moment op zoek naar strijkers in alle soorten en maten, koperblazers en andere basinstrumenten, ook voor hobo hebben we nog een plek openstaan. Speel je een van deze instrumenten en ben je geïnteresseerd, of speel je een ander instrument en wil je graag met ons orkest meespelen? Stuur even een e-mail naar info@HetHuisorkest.nl, dan laten we weten wat de mogelijkheden zijn.

Het is belangrijk dat je een student bent die niet ouder is dan 30 jaar, die aan de HU of UU studeert. Studeer je aan een andere universiteit of hogeschool en wil je graag meespelen? Neem dan even contact met ons op.

Aan het begin van een nieuwe productie zijn er open repetities, waarbij je kan meespelen met het orkest en kan kijken of het iets voor je is. Vanwege de huidige situatie rond het coronavirus is het nog niet duidelijk hoe deze er dit keer gaan uitzien maar nog steeds ben je welkom om vrijblijvend te komen kijken en/of meespelen. Stuur ons even een bericht op info@HetHuisorkest.nl om daarover een afspraak te maken. Auditie doen is niet nodig, gezien we een orkest zijn voor muzikanten van alle niveaus en achtergronden.

De repetities zijn op woensdag van 20:30 tot 22:00 uur in lokaal 2.07 van Cultuurcentrum Parnassos. Adres: Kruisstraat 201, 3581 GK Utrecht.

Ben je nieuwsgierig? Kom dan langs! Stuur van tevoren even een mailtje naar info@HetHuisorkest.nl, dan leggen we de stukken voor je klaar.