Lid Worden

Speel je een instrument en lijkt het je leuk om mee te spelen met Het Huisorkest? Wij kunnen altijd nieuwe leden gebruiken. Het Huisorkest is op dit moment op zoek naar violen, celli, contrabas, hoorn en trompet, uiteraard zijn andere instrumenten ook welkom. Wel hebben we op dit moment een wachtlijst voor dwarsfluit en zijn alle plekken voor klarinet bezet. Speel je een van deze instrumenten en ben je geïnteresseerd? Stuur ons dan een e-mail, dan laten we je weten wanneer er weer plek is.

Het is belangrijk dat je een student bent die niet ouder is dan 30 jaar, die aan de HU of UU studeert. Studeer je aan een andere universiteit of hogeschool en wil je graag meespelen? Neem dan even contact met ons op.

Aan het begin van een nieuwe productie zijn er open repetities, waarbij je kan meespelen met het orkest en kan kijken of het iets voor je is. Auditie doen is niet nodig, gezien we een orkest zijn voor muzikanten van alle niveaus. De repetities zijn op woensdag van 20:30 tot 22:00 uur in lokaal 2.07 van Cultuurcentrum Parnassos. Adres: Kruisstraat 201, 3581 GK Utrecht.

Ben je nieuwsgierig? Kom dan langs! Stuur van tevoren even een mailtje naar info@hethuisorkest.nl, dan leggen we de stukken voor je klaar.